TRM GASTRO-MAG, 1 l

För att stödja hyperaciditet i magen

442 kr

(442 kr / l, inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader )

Innehåll: 1 l

I lager

Leverans senast onsdag, 05. november om du beställer senast onsdag klockan 23:59.

Sverige: Fri standardfrakt från 1 099 kr
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

  • För hästar med känsliga magar
  • Med pepparmyntsolja
  • Enkel dosering

Artikelnr.: GK-TRM-GAST01, EAN: 5391504342969

Ofta köpt tillsammans med TRM Isopro, 1,50 kg

TRM GASTRO-MAG, 1 l 442 kr (442 kr / l)
TRM Isopro, 1,50 kg 397 kr (265 kr / kg)
Totalpris: 839 kr
Beskrivning

Om din häst gäspar ofta, tappar aptiten eller försämrar sin prestationsförmåga kan det vara ett tecken på en obalanserad mage. GASTRO-MAG har utvecklats speciellt som ett fodertillskott för hästar som är känsliga för magsyra och kan stödja den normala tarmaktiviteten hos känsliga hästar. Noggrant utvalda ingredienser hjälper till att försiktigt binda överskott av magsyra.

  • Pepparmyntsolja
  • Natriumbikarbonat
  • Magnesiumhydroxid

Användning:
Du kan enkelt blanda GASTRO-MAG i det normala fodret eller administrera det direkt.

Utfodringsrekommendation:

  • Vuxna hästar: 2 x 60 ml per dag
  • Föl och avvanda föl: 2 x 30 ml dagligen

Konsumeras inom 6 månader efter öppnandet.

Varumärken: TRM
Foderdeklaration: tilläggsfoder
Användningsområde: Matsmältning & tarmflora
Tillverkare: Thoroughbred Remedies Manufacturing Co., Newbridge Co. Kildare, W12 ND30, Ireland, Irland, info@trm-ireland.com, www.trm-ireland.com
Sammansättning

Magnesiumhydroxid, Natriumbikarbonat, Sorbitol, Glycerin

Ingredienser

Tillsatser

Ingredienser per 60 ml
Mentha Piperita 150 mg

Analytiska beståndsdelar

Ingredienser
Råprotein 0,1 %
råfiber <0,1 %
Råoljor och fetter <0,3 %
Rohasche 8,1 %
Natrium 0,59 %
magnesium 4,2 %

Passar med

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Liknande produkter

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för TRM GASTRO-MAG