uvex Ridhjälm "perfexxion II. antracite mat"

perfexxion och säkerhet

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Perfexxion II skapar en perfekt kombination av sportighet, värmereglering och säkerhet. Produktutvecklare och designers har lagt all sin kunskap i vidareutvecklingen av denna ridhjälm: En av de säkerhetsrelevanta innovationerna är det yttre skalet som är förlängd på baksidan. Detta garanterar maximal säkerhet - även för baksidan av ryttarens huvud.

En utskärning för hästsvansen säkerställer en bekväm passform: Den nya och smalare formen på hjälmen gör perfexxion II ännu lättare än föregångaren och är ergonomiskt perfekt anpassad till kraven för sportig ridning. Denna ridhjälm erbjuder ett lätt och omfattande skydd.

Ridhjälmen har en snygg design och optimal värmereglering. Genom att förstora den befintliga luftkanalen har luftcirkulationen förbättrats avsevärt i motsats till tidigare system. Bärkomforten stöds dessutom av interiören: tvättbara dynor av soft-touch-material och memory foam samt 3D-IAS-storleksreglering garanterar en perfekt passform på varje huvud. Den nya perfexxion II är så bekväm att ryttare ofta glömmer att de har hjälmen på sig.

TEKNIKERNA

Tryck, vrid och må bra [IAS 3D]
Varje huvud har sin individuella form. Om en hjälm ska sitta perfekt måste den inte bara vara justerbar i bredd utan också i höjd. Hjälmen kan justeras millimeter-exakt mycket snabbt.

Justerbar med ett knapptryck [monomatic]
Komfortstängningen uvex Monomatic kan öppnas och stängas med bara en hand och ett knapptryck.

Enkelt och praktisk [FAS]
Fast-Adapting-System gör att hjälmen justeras enkelt och steglöst exakt efter din egen huvudform. Så blir hjälmen stadig i alla situationer och alltid i optimal position.

Lätt och stabil [hardshell technology]
Ridhjälmen består av en sprutad utsida och ett EPS-insida. En mycket verksam säkerhets-kombination. Slitstark, stötabsorberande och värmeisolerande.

uvex
Storlekstabell Uvex ridhjälmar
Justera uvex ridehjälm korrekt

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för uvex Ridhjälm "perfexxion II. antracite mat"

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder